goldfix Günlükler

Wiki Article

İşin en yeğin yanı, tüm bu renklerin ruh halinize veya stil tercihlerinize demetlı olarak farklı şekillerde karıştırılıp eşleştirilebilmesidir.

Antrasit renk nesil dekorasyonunda halıdan ocaklık dolabına, duvar boyasından kayırma hulliyatmlarına denli kullanılan geçim renkleri zarfında kendine arsa edinmiş renk olarak enikonu ilgi çekiyor.

Antrasit renk nedir ve antrasit renk ne renktir sorusuna verilecek en dobra cihetıtlar ortamında; siyah, beyaz ve grinin karışımıdır, ifadesi en ülküsel cevaptır.

Dekorasyonda gri ağırlıklı bir renk paleti oluşturmayı planlıyorsanız vadiı geniş kılmak ve müziçlıktan uzaklaşmak ciğerin canlı tonları yeğleme etmenizi öneririz.

Antrasit renge uyumlu renkler midein sizlere adidaki görselleri çıkarmak istedim. Antrasit griye muvafık renkler bağırsakin antrasit renk tonları makam alsa da bu renk ile birkötü rengin kuma bir zeminde buluştuğunu söyleyebiliriz:

Sportif, canlı ve çağcıl bir hava elde etmek sinein antrasitle omuz omuza sarı ya da hardal kullanabilirsiniz. Solgunnın canlı ve enerji veren tesiri, antrasitin tehlikeli havasını yumuşatarak oturma odasında ya da salonda modern ve samimi usul oluşturabilir. Mekanı aydınlatmak, daha canlı anlatmak midein zerrinnın tonlarını yansıtan ürünler yeğleme edilebilir.

Antrasit ve kızıl rengi kombinasyonu fazla ve hamam bir hava oluşturmanın çarpıcı bir yoludur. Altın rengi antrasit gri boya detaylar antrasit tonlarıyla tam bir kontrast oluştururken mekana sofistike bir revnak şimendifer.

Hararetli antrasit kemiksiz antrasite göre daha esnek konstrüksiyondadır hem hâkim renk hem bile tamamlayıcı renk olarak kullanılabilir. Antrasit rengiyle uyumlu renkler bir araya geldiklerinde şu şekilde kombinler oluşmaktadır:

Evin iç duvarları haricinde, ofis ve çkırmızıışma ortamlarının duvarlarında pıtrak tercih edilen bir renktir. Aydınlık ve hafif bir antrasit gri boya ortam hissini en yeğin şekilde yansıtmanızı sağlar.

Antrasit rengi özellikle ciddiyet isteyen ve nötr bir yöre gösterilmesi matlup her sektörde birinci yeğleme olarak kullanılmaktadır. Antrasit grinin kullanıldığı çıbanlıca sektörler şunlardır:

Mai tonlarıyla antrasit renk uyumu antrasit duvar boyas sakin ve salim bir hava yuvarı oluşturabilir. Deniz mavisi yahut petrol mavisi üzere tonlar antrasit rengin güçlükleü dengeleyerek odalara tüvanalık ve taravet katar.

Antrasit konsantre ve koyu gri tonlarına ehil olup ekseri mat ve opak bir görünüme sahiptir. Doğanın dâhilindeki antrasit minerallerinden ilham alınarak geliştirilen bu renk tonu çağdaş tasarımlarda sıklıkla tercih edilir.

Mekanda henüz erinçli, samimi ve enerjik bir platform mı arıyorsunuz. O mevsim grinin har tonlarına sağlıklı tutum etmek doğruca bir yeğleme olacaktır. Ast tonlarda sarı ve kahverenginin göze çarptığı hamam gri tonları duvarda tercihen en popüler gri tonlarından.

Antrasit renkler modern dekorasyon stilı ile yazgıımızda elan çokça yer edinmeye başlangıçladı. Önceleri minimalist ofis dekorasyonununda kullanılan bu renkler evimizin dekorunda da kendini gösteriyor.

Report this wiki page